15 jul. 2010

L'OPORTUNITAT DE CADA MOMENT

El coneixement astrològic s'ha anat construint en l'esdevenir dels temps mitjançant dues sinergies desenvolupades en sentit convergent. D'una banda, gràcies al poder d'observació de l'ésser humà i de l'altra, gràcies a la seva saviesa, assolida més enllà del coneixement empíric i objectiu ... per la seva capacitat de reflexionar i discernir.Els fets històrics associats a posicions planetàries i els seus aspectes entre si estudiats en uns àmbits de l'astrologia, indiquen que les tendències energètiques que influeixen en cada moment es van repetint en el temps obeint unes pautes cícliques.

Aquest fenomen es constata també en l'àmbit més personal i íntim de cada persona descrivint els reptes, sovint redundants, als quals ens enfrontem en el curs de la nostra vida.

Es diu així, que l'ésser humà migra seu coneixement i saviesa d'una experiència corporal a una altra, atenent a un ordre d'evolució que el guia.

La posició dels astres, els seus cicles i aspectes, indiquen una pauta de temps, com una mena de marcadors, on s'hi observa i comprova que aquest ordre existeix, però... EN ELS SEUS CICLES, NO ES REPETEIX TOT DE LA MATEIXA MANERA, sempre hi ha alguna posició que varia ...els astres MAI PREDESTINEN... només PREDISPOSEN, de tal manera que A CADA MOMENT DE LA VIDA D'UN ÉSSER, COM TAMBÉ D'UN COL.LECTIU, EXISTEIX L'OPORTUNITAT '...D'OPTAR ...' PER UNA RESPOSTA DIFERENT davant d'una 'semblant' inclinació.La comprensió d'aquests matisos i detalls, revela la nostra permanent oportunitat d'evolució. Observar la vida amb aquest enfocament, transforma cada moment en un acte continu de realització i creativitat capaç de fer que observis la teva realitat present i futura d'una manera més positiva i constructiva. Tingues doncs confiança, disposes de tot el temps possible dins tel 'teu' univers, el passat ja és enrere, i ets en un continu present.

14 comentarios:

 1. Hola, acabo de visitar gran part del lloc. Em sembla interessant, complet, ben fet, agradable de veure. hi ha molts diferents consultes és generós! felicitacions !!!
  horoscope

  ResponderEliminar
 2. M'encanta el que fas, felicitats! Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquest article.

  ResponderEliminar
 3. Su sitio es maravilloso y diverso. Sea válida y insomne ​​estoy siempre ocupado con usted.
  ¡Buena suerte!

  ResponderEliminar
 4. He trobat el seu lloc molt sovint em pregunto per què no fer el que vas fer, perquè és realment gran felicitacions

  voyance gratuite par mail

  ResponderEliminar
 5. Guauu! Esto podría ser un particular de los blogs más útiles que hemos llegaremos a través de este tema. Básicamente Magnífico. También soy un especialista en este tema, por lo tanto puedo entender su esfuerzo.

  ResponderEliminar
 6. En especial, no cambia nada, es maravilloso para venir en su sitio.
  Sinceramente y buena suerte.

  ResponderEliminar
 7. El teu bloc és realment gran, vinc més cada dia i cada vegada que trobo alguna cosa que em convé

  ResponderEliminar
 8. Estic molt orgullós de trobar vostè, el seu blog és realment genial! M'agrada la seva interfície, i jo també vaig estimar el contingut també. Especialment pel que continuar!

  ResponderEliminar
 9. Hola, M'encanta el que no es pregunta com no se m'oblida el teu bloc

  ResponderEliminar
 10. Gràcies per aquesta anàlisi clar, rigorós i rellevant tu.

  ResponderEliminar
 11. Hello ;
  He's nice ; your site ! Lots to see and know ... I put it in my favorites, and I would surely

  voyance gratuite par mail rapide

  ResponderEliminar
 12. Bravo ! Votre blog est l'un des meilleurs que j'ai vu !
  voyance gratuite par telephone

  ResponderEliminar
 13. Hola,
  una nota ràpida per dir que m'encanta el teu bloc, així que no em privo!

  ResponderEliminar
 14. Bonjour, bravo pour votre site, pour moi qui débute il m'est utile. Continue comme cela il est très clair. Bon courage
  question voyance gratuite par email

  ResponderEliminar