18 jun. 2009

SERENITAT I COL.LABORACIÓ UNS VALORS MENYS VULNERABLES

Trailer de Joan Planas - SIN LUZ

Potser no arribi a passar res d'espectacular, tan sols un fenomen més de la naturalesa, en un punt del cicle solar de màxima activitat, on s'espera que el nostre planeta terra rebi un torrent de rajos còsmics procedents del sol en un moment de baixa capacitat d'auto protecció per part del camp magnètic natural. Així de senzill podria ser, sense que intervinguin cataclismes de caràcter apocalíptic. L'activitat electromagnètica superintensificada fins al seu col·lapse pot neutralitzar la nostra actual tecnologia energètica i de comunicacions. Sense llum, sense emissions de ràdio, comunicacions, ni transport. Un fenomen així ens donaria un 'alleugeriment' inicial, tal com quan s'apaguen els ordinadors d'una sala de treball. Durant les primeres nits, les aurores celestes serien un bell espectacle. Progressivament ens faríem conscients del canvi de situació. Impossibilitat d'acudir al treball, les empreses i serveis inoperatius, no servirien per res els diners i no se sabria o no es podriaen produir aliments que ja no estarien en venda. Davant d'aquesta hipòtesi, se'ns plantejaria una qüestió, EL PÀNIC PRENDRIA UN CARÀCTER GENERALITZAT I CALDRIA SERENITAT I COL·LABORACIÓ. Caldria llavors prendre una actitud d'atorgament i de responsabilitat. La desesperació i les actituds egoistes durien desafortunadament cap a un únic camí... EL CAOS.

Tal vegada no succeeixi res de tot això, la col·laboració serà SEMPRE, no obstant, el nostre VALOR MENYS VULNERABLE.Veure l'article d'en JOSÉ MANUEL NIEVES | Diari ABC MADRID 24-02-10

Informe de la NAS (Acadèmia Nacional de cièncias, EEUU) encarregat per la NASA sobre el risc de colapse de l'actual tecnologia davant la intensitat de les tempestes solars previstes per a la primavera i tardor de l'any 2012.


1 comentario: