25 may. 2009

DISPOSO DE TOT EL QUE NECESSITO

Accepto amb positivitat la realitat d’avui. La preocupació que ara sento em dóna l'oportunitat de mantenir-me despert. Gràcies a això, aprofundeixo en el coneixement de qui sóc i el que puc oferir al món. Recordo lo molt que he crescut en tants àmbits de la meva vida i que son els moments de dificultat els que m'han ensenyat a aixecar-me de nou. És així com me’n adono, que sempre disposo de tot el que necessito, en el moment precís. Visc amb equilibri l’abundància que m’envolta. (magimurgui09)

5 comentarios:

 1. Votre blog est une vraie mine d’infos, je suis un lecteur assidu et je vous souhaite bonne continuation

  ResponderEliminar
 2. Gracias a ti, he aprendido muchas cosas interesantes. Espero aprender más. Te felicito por estas maravillosas compartir. Continúe con este!

  voyance gratuite par mail ; voyance par mail

  ResponderEliminar
 3. Gràcies per aquest article que afegeix un + al que ja sabem. He estat amb vosaltres durant uns mesos i vull donar-vos les gràcies pel vostre consell que ajuda als joves bloggers d'avui a avançar millor en la seva activitat.

  ResponderEliminar
 4. Gracias por este artículo que agrega un + en lo que ya sabemos. Estuve con ustedes unos meses y quiero agradecerles su consejo que ayuda a los jóvenes blogueros de hoy a mejorar en sus negocios.
  voyance gratuite par mail

  ResponderEliminar