22 oct. 2008

Astrologia - La carta astral

La carta astral - El 'mandala' de la teva vida

Quan conèixes la teva carta astral, obres un camí nou que t’ajudarà a millorar l'auto coneixement personal. De ben segur que tot allò que hi trobaràs no et serà pas desconegut doncs parla de tu. Veuràs descrites qüestions que son l’origen de preguntes que t’has anat plantejant sobre tu mateix i la realitat que t’envolta.

També se la coneix com a carta natal i representa gràficament la posició dels astres en el moment del naixement, aquell on, per primer cop, s'omple d’aire els pulmons, iniciant així la vida.

Aquest moment únic, en la dimensió material del nostre univers, coincideix amb l'inici de la vida del recent nascut, i és interpretat segons l'astrologia com el propòsit vital de l'esperit que en un moment precís de la seva evolució es materialitza, per desenvolupar un nou projecte de vida.

Un cop som conscients d'aquesta realitat, descobrim dins la carta astral el perfil bàsic de la personalitat, l’impuls que mou l'individu en les seves relacions amb l’entorn i amb ell mateix, el patró individual de vivència i desenvolupament emocional i un seguit de característiques personals que defineixen, en diferents àmbits de vida, com es.

Aquestes característiques temporals de la personalitat son descobertes en la carta astral per tal de fer conscient l'individu sobre la finalitat d'elles mateixes.

Talment com un 'mandala', el que és essencial és el projecte de vida inspirat . La nostra individualitat és un mitjà, precisament elegit per a la seva realització.

No creiem pas que tot estigui determinat en la nostra vida. Els astres inclinen, però no obliguen. El projecte de vida, es construeix en la mesura en que es mobilitza tot allò que ens ha estat atorgat, i que en disposem de manera potencial, per al seu compliment, prenent amb responsabilitat la direcció de la nostra vida.

Naturalment, no ens és fàcil percebre directament la finalitat de tot plegat. Necessitarem, a més, un procés de reflexió i de discerniment personal que ens donarà internament la resposta desitjada.

2 comentarios:

  1. ¡Guauu! Esto podría ser un particular de los blogs más votos que hemos llegaremos al otro lado en este tema. Básicamente Magnífico. También soy un especialista en este tema, por lo tanto puedo entender su esfuerzo.

    ResponderEliminar
  2. Bravo por este post Sin entrar en "como" un pequeño Retweet menudo puedo usar para marcar mi aprobación, aun cuando no tengo nada que decir en los comentarios.

    ResponderEliminar